dimecres, 20 de març del 2013

Taller Galetes & decoració caixetes regal a Lleida

Aquesta setmana l'hem començat amb molta energia i és que les galetes que vam fer el cap de setmana ens n'han donat molta! :D (tot i que fa molta pena menjar-se-les perquè són súper boniques, a mi ja només me'n queden dues!!)
Vam passar tota una tarda de dissabte aprenent com fer la massa de les galetes, quins ingredients utilitzar, on comprar-los, familiaritzar-nos amb la glassa i el fondant (no se vosaltres però jo no n'havia usat mai!), i un cop assimilada la part teòrica... manos a la massa!! ''la profe'' ens va repartir diferents galetes que ja t'ho dic ara, perfectes en la seva forma! I va començar la festa! 

 Van quedar precioses, oi? :) I mentre les galetes s'assecaven... nosaltres decoravem unes caixes de regal de SelfPackaging molt boniquetes! Les taules es van omplir de Washi tapes, cartolines, papers d'scrap, troqueladores, cintes, enganxines, plomes de Pasqua... 

I aquí totes nosaltres (menys l'Eva i la ''profe'' que ens estaven fent les fotos) amb les nostres super caixetes farcides de galetes! 
 Gràcies a totes per haver vingut, va ser una tarda genial!!!! i més que en vindran, oi? :) 
Si vols veure més fotografies pots fer una ullada a l'àlbum de fotos del Facebook.

Et recordo que les INSCRIPCIONS per als Tallers de Setmana Santa a Lleida encara estan obertes, pots tenir-ne més informació clicant sobre la imatge, no t'ho perdis!!! :D

Si estàs interessat/da en rebre la nostra Newsletter amb tota l'actualitats d'activitats i tallers, etc. que organitzem pots inscriure-t'hi omplint aquest formulari

I si vols que tots els articles del blog t'arribin al correu electrònic també t'hi pots apuntar (omple el requadret de la columna de la dreta, a dalt).
 

Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :)

4 comentaris:

  1. la pasta-conill m'encanta!! sobretot la que te el morrito en relleu i tot!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. sí!!!!!!!!! són xules, eh!! ara, després fa una pena menjar-se-les... :p
      petonets i gràcies per escriure ''seguidora vip"! ;)

      Elimina
  2. que be ho vau passar.

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Immaaurora!! gracies pel comentari. I tant que ens ho vam passar bé!! :)
      Fins la propera!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...