diumenge, 21 de juliol del 2013

Crònica del Taller de packaging i Decoració amb Washi Tape

Entro per fer un post curtet i explicar-te com ha anat aquet matí, i és que hem fet una nova edició del Taller de packaging i decoració amb Washi tape i altres materials innovadors. És un dels monogràfics que més està agradant i no m'estranya!! El que més valoren els alumnes són la diversitat i quantitat de materials que els poso sobre la taula, papers de colors i estampats, cintes, puntilles, troqueladores, segells, tintes, pegaments, celos, tisores, tisores amb formes, enganxines, purpurina...,  moooolts washi tapes llisos, estampats, a topets, floretes... de totes maneres!! ah!! i no hem d'oblidar les precioses caixetes de paper kraft de Selfpackaging, genials!! i amb tot això és per tornar-se boig! :D 
Si t'agradaria venir a una nova edició, n'estem preparant una de nova, pots escriure un correu electrònic a craftandartists@gmail.com.
I ja que et deia que el post seria curtet... et deixo amb les fotografies del que ha donat de sí aquest matí. Gràcies noies per haver vingut!!


 Què et sembla, t'agrada?? :D jo ja tinc en ment uns quants projectes més per dur a terme amb aquests materials tan i tan xulos!!! 
Ah!! et recordo que encara ets a temps d'apuntar-te al de Polseres d'estiu que farem el dissabte 27 matí!!!

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.
Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...