dijous, 24 d’octubre del 2013

Taller Carabasses de Feltre

I el Primer aniversari del blog continua amb més tallers! Aquest mateix dissabte si vols conèixer una mica més sobre el feltre, com crear-te les teves pròpies figuretes en relleu 3D, com fer servir l'agulla d'enfeltrar, etc... 
 
TALLER FELTRE: FEM CARABASSETES DE TARDOR



En aquest taller aprendrem a fer unes boniques carabassetes amb llana. Aprendrem les tècniques bàsiques del feltrejat en sec amb agulla, començarem amb la llana base i l’anirem modelant fins a obtenir el resultat final amb tots els detalls.
És un taller d'iniciació - nivell mig.
Cada participant podrà completar la carabassa amb els detalls que pugui o vulgui, ja sigui afegint unes ombres, o altres detalls com una espiral en representació de les que formen les carabasses.

QUAN ÉS? dissabte 26 d'octubre del 2013
LLOC: Lleida
HORA: 10.30 a 13.00 h
PREU: 27€ (tots els materials inclosos)
S'ha de fer un pagament anticipat de 14,00€, per fer la reserva*.
PROFESSORA:
Maria de Batibulls i altres
CONEIXEMENTS:
Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
 
Més informació a l'esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/526475440769995/?ref=22

LES PLACES SÓN LIMITADES!!
* Si pel que sigui no et va bé aquesta data però estàs molt interessat/da en fer el taller, pots reservar plaça igualment i quan tinguem el nombre suficient d'alumnes podem convocar un nou grup :) 
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
I si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

2 comentaris:

  1. Hola! Abans que res desitjar-te un feliç cumpleblog! Espero que continuis tirant endavant tots els teus projectes, que no és cosa fàcil, i que segueixis fent aquests tallers tan macos. M'has fet pensar que queda poc x al cumple del meu, encara que el tinc una mica abandonat pobret... Aquest taller també té molt bona pinta, segur que qui pugui venir surtirà encantat amb la seva carabasseta, perquè la veritat és que són moníssimes! A10 i x molts anyssssss!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!! Gràcies!!! :D ja saps que toca doncs, no? a donar-li canya al blog! perquè poguem complir molts més anys! i si, a veure si els tallerets van tirant endavant i d'aqui un any podem estar parlant de moltes altres novetats! ;)
      Petonets, gràcies per comentar i fins ben aviat!!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...