divendres, 4 d’octubre del 2013

Taller Galetes Castanyoween a Lleida

En un tres i no res se'ns ha presentat el mes d'octubre i la tardor! i com que això de les estacions a mi m'agrada he pensat que què millor que preparar un taller per donar-li la benvinguda
A més a més, no oblidem que amb la tardor arriben festivitats com la Castanyada, tots sants i d'altres festes forànies com Halloween però que cada cop més van prenent territori a casa nostra. Per tot això i perquè volem que aprenguis i t'ho passis la mar de bé ja s'han obert les inscripcions per apuntar-se a aquest taller tan espectacular i que hem ideat perquè tinguis tot en un una miqueta de le diverses festes! :) 

TALLER DE GALETES CASTANYOWEEN: DECORACIÓ I PACKAGING

                              


Vols celebrar la CASTANYOWEEN? :) i a més... gaudir de 2 tallers en un on aprendre nous conceptes de pastisseria i rebosteria creativa
Com es treballa la glassa, el fondant, com aplicar-ho sobre galetes? i a més a més endur-t'ho tot en una caixeta preciosa que hauras fet tu també?

En aquest taller conèixeras la recepta i com es prepara la massa que et permetrà fer les galetes, t'iniciaràs en la decoració de les galetes i el treball amb ingredients com la glassa i el fondant, empraras diverses tècniques i aprendras a fer petits detallets per donar-li el toc final a les teves galetes.
Per altra banda, per completar el taller muntarem i decorarem una caixa de Self Packaging, amb diversos materials tan atractius com el washi tape, cartolines, papers d'scrap, segells i tintes, troqueladores, cintes i puntilles, etc. Tot sota la temàtica de la Castanyada i Halloween, perquè ens agrada mantenir les tradicions de casa nostra però també obrim la porta a les de fora ;) 
QUAN ÉS? dissabte 19 d'octubre del 2013
LLOC: Lleida
HORA: 10.00 a 14.00 h
PREU: 48€ (tots els materials inclosos)
S'ha de fer un pagament anticipat de com a mínim la meitat del curs, 24,00€, per fer la reserva*.
PROFESSORES:
Ana d'ArtesAna Sweets (rebosteria) i Laia Martínez d'Espurnes* i CraftandArtists (packaging)
CONEIXEMENTS:
Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
LES PLACES SÓN LIMITADES!!
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com

Et recordo que les inscripcions pel Curs de bijuteria i Complements encara està oberta, comencem classes el 15 d'octubre! 
I si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...