dilluns, 25 de novembre del 2013

Resultat Sorteig Creativa Barcelona 2013

Aquesta setmana comença el Creativa, la fira de manualitats, scrap, patchwork, costura, etc. per excel.lència de Catalunya! I com t'explicava fa uns dies, volia sortejar entre tots vosaltres 5 entrades perquè hi poguessiu anar de franc. Gràcies a tots i totes els que hi heu participat!!! :D He tardat una miqueta en fer el sorteig, no et pots ni  imaginar com de bòlid vaig aquests dies, es nota que s'apropa Nadal! Però d'avui no ho deixo passar més, així que a continuació tens els guanyadors del Sorteig:
1. Wendy Seor
2. Milana
3. Ana Codaba
4. Anna Belén Cano
5. Isabel Valencia


 Felicitats!! El que heu de fer ara és posar-vos en contacte amb mi que us faré arribar les entrades, ok? si sou de Lleida us les puc donar en mà, si sou de fora faciliteu-me la vostra direcció postal que us les envio, les portaré a correus demà, així que doneu-vos pressa ;) 
 
També volia recordar-te que si vols anar al Creativa i ets de Lleida o d'algun poble del voltant encara estàn obertes les inscripcions per poder anar en autocar a la fira Creativa Barcelona 2013, el preu és de 23€ i pots consultar-ne Més informació AQUI, escriure'm a craftandartists@gmail.com o trucar-me al 660854459 i t'atendré encantada :) 

Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...