dilluns, 16 de desembre del 2013

Taller Scrapbook Lleida: Àlbum Nadalenc amb Marta Juez

Després d'una Fira de Nadal d'Altafulla, on vam passar un fred terrible (divendres), i també una calor quasi d'anar amb màniga curta (diumenge al migdia), algunes vendes, nous amics, i retrobaments agradables, engego la setmana anunciant-te un taller que t'encantarà, si més jo, tinc moltes ganes de fer-lo! Potser ja ho has vist fa dies per l'esdeveniment de facebook (si vols pots afegir-thi i convidar-hi als teus amics!) però aquest proper dissabte 21 de desembre farem amb Marta Juez de My Scrap Lab un taller on farem un àlbum de Nadal, no t'ho pots perdre!! :) 

TALLER SCRAPBOOK LLEIDA: FEM UN ÀLBUM DE NADAL AMB MARTA JUEZ
Un àlbum de Nadal per poder-hi anar guardant totes les nostres fotografies i records viscuts durant aquestes festes del 2013 tampoc no podia faltar, així que el proper 21 de desembre elaborarem un fantàstic àlbum de Nadal amb Scrapbook.
En aquest taller aprendrem a fer, de la mà de Marta Juez, un fantàstic àlbum de Nadal, emprarem els papers de la col-lecció Silent Night d'October Afternoon (són una preciositat!!!!), emprarem diverses tècniques i materials d'scrapbook per crear-lo, decorar-lo i preparar-lo perquè el tinguis llest per anar afegint les teves fotografies, tiquets, records i vivències d'aquestes festes.
QUAN? dissabte 21 de desembre
HORA: 16.00 a 20.00h
LLOC: Lleida
PREU: 36€ (inclou tots els materials excepte els de tall i pega bàsics: has de portar base de tall, celo de doble cara, regle metàl.lic, cúter o guillotina).
S'ha de fer un pagament anticipat de 25€ per fer la reserva*.
PROFESSORA: Marta Juez de Mi Scrap Lab
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ORGANITZA: Craft & Artists i Mi Scrap Lab
PLACES: 9

Si t'hi vols apuntar no tardis gaire, que només queden 4 places lliures! 

Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat

* Si pel que sigui no et va bé aquesta data però estàs molt interessat/da en fer el taller, pots reservar plaça igualment i quan tinguem el nombre suficient d'alumnes podem convocar un nou grup :)
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...