dijous, 13 de febrer del 2014

Crònica del Taller d'Scrapbook a Torredembarra

El passat 1 de febrer vaig iniciar la programació de tallers d'aquest 2014 a Terres tarragonines, i és que si fa més d'un any vam fer el primer taller a Atafulla de trapillo, ho recordes? ara ho vull reemprendre i poder-ne fer més habitualment i de manera estable. Així, que si tens ganes de saber quins tallers anem fent per estar al dia i quan vuguis poder-t'hi assistir, pots apuntar-te a la Newsletter i rebràs totes les notícies i la programació.
Per altra banda, no només ens quedem a la població d'Altafulla o Torredembarra, si ets d'algun altre lloc i t'agradaria que fessim algun taller a mida a la teva població, només ho has de dir! :) pots escriure a craftandartists@gmail.com, m'expliques el que t'agradaria i mirem d'aconseguir-ho! 
I tot seguit et deixo algunes fotografies del Taller d'Scrapbook que vam fer a Torredembarra.

Aquest és l'àlbum que vaig preparar per a l'ocasió, t'agrada? :)


Vaig fer servir els papers de la Col-lecció Sinergias de la marca Escrap, i bé, cartolines, puntilles, llaç, embellidors, distress, etc.


He de dir que vaig tenir unes alumnes genials, que van entrar al taller encuriosides perquè mai n'havien fet, però van sortir-ne emocionades! i és que sí, l'Scrabook enganxa!!!! Gràcies a totes per haver vingut, i tranquil-l@s que pel març ja us anuncio nou taller d'Scrap! ;)
 Una mica (molt) de cinta de doble cara per aquí...
 Retallem, troquelem, i més cinta de doble cara...
 Una estona de Big Shot no està malament! ;)
 Això ja va prenent forma!
I alguns resultats!

Si t'ha agradat, pots veure més fotografies al facebook de Craft and Artists i t'anuncio que el proper dissabte 22 de febrer al matí, repetim el taller d'scrapbook a Lleida, així que si estàs interessat o interessada en assistir-hi escriu a craftandartists@gmail.com o trucar al 660854459 per fer la reserva! :) 
Recordar-te que encara està oberta la inscripció pel Taller de ganxet amb Trapillo on farem mussols, aquest dissabte 15 de febrer a Alpicat.  


Per últim, només em queda dir-te que si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...