dijous, 20 de març del 2014

Nou Taller d'Scrapbookinig a Lleida

Cada vegada m'agrada més l'scrapbook i com que sé que a tu també, aquí tens un nou talleret per aprendre a fer els teus projectes!  :) 
 
TALLER SCRAPBOOK: FEM UN MINI ÀLBUM (LLEIDA)

Saps que és l'scrapbook? n'has sentit a parlar i t'agradaria aprendre'n una mica més? fa molt de temps que estàs interessat/da però encara no havies trobat l'oportunitat per fer-ne? Ja n'has fet i vols aprendre més tècniques? doncs ara podràs! :)
En aquest taller aprendràs en què consisteix aquesta nova disciplina creativa que tan d'èxit està tenint, coneixeràs nous termes de vocabulari així com els materials essencials per treballar i fer un àlbum.
Crearem un mini àlbum amb una base de sobres, treballarem amb papers de scrap i aprendrem a fer esquinçats, a distressar, doodling... també emprarem troqueladores, washi tapes, cintes i puntilles,embellidors, tintes distress, la big shot, la crop a dile...
Si tens ganes d'endinsar-te en aquest fantàstic món del paper i la creativitat no hi pots faltar!
QUAN? Tens dos opcions, tria la data que et vagi millor:
divendres, 21 de març del 2014 de 18.00 a 20.00h QUEDEN NOMÉS 2 PLACES!
o bé, dimecres, 26 de març del 2014 d'11.00 a 13.00h
PREU: 25€ (tots els materials estan inclosos, excepte els bàsics d'enganxar i tallar, has de portar: base de tall, cúter i regle metàl·lic o guillotina, llapis, pega i celo de doble cara. Si no tens algun d'aquests materials no passa res, compartirem entre tots)
LLOC: VINIL. c/ la Palma 25 A
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artist.
PLACES: 6 places per grup
CONEIXEMENTS: Cap. Aquí ho aprendràs tot!
ORGANITZA: Craft & Artists - VINIL

La inscripció podeu fer-la directament a Vinil. Caldrà fer un pagament de 15€ per a reservar la plaça. La resta podreu pagar-ho el mateix dia del taller.
 Ens veiem demà!! :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...