dilluns, 20 d’octubre del 2014

Nou Taller d'Scrapbook, a Altafulla (Tarragona)

 Post 4 de 365. Ja has llegit la crònica de com va anar la Celebració del Segon Aniversari de Craft and Artists a l'Escapada Creativa que vam fer a Florejacs?? :) Ai!!! que jo encara hi pensoo!!! Hauré de començar a pensar en la següent edició... alguna suggerència?

Bé, anem per feina que segur que al-lucines de tantes cosetes que t'aniré explicant aquests dies. Avui tinc l'honor de presentar-te... un nou taller, serà un Taller d'Scrapbook a Altafulla, sí! el farem a Altafulla (Tarragona), el meu poble, i m'encanta! Ho hem organitzat conjuntament amb el Col-lectiu d'Artesans d'Altafulla i serà el proper diumenge 26 d'octubre al matí al Centre d'Entitats. 

TALLER D'SCRAPBOOK ALTAFULLA

En col-laboració amb el Col-lectiu d'Artesans d'Altafulla hem preparat aquest taller de 4h de durada en el qual ens introduirem en el fantàstic món de l'Scrapbook. Farem un mini àlbum de fotos des de zero aplicant diverses tècniques com l'embossing fred, troquelats, rasgats, distressarem... i també experimentarem amb materials creatius com la big shot, troqueladores, washi tapes, puntilles, grapes, teles, etc.
Lloc: sala polivalent, centre d'entitats, Camí de la Nou, 4-6 Altafulla
Horari: 10.00h a 14.00h
Preu: soci: 30€ No soci: 35€
Inscripcions:
Telf. 660854459 - 658424789
craftandartists@gmail.com - artesansaltafullatallers@gmail.com


Convida els teus amics a l'esdeveniment que hem creat a Facebook!

Fins demà!! :)



I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...