diumenge, 27 de desembre del 2015

Taller Cal.ligrafia amb Pinzell a Lleida

Avui estic molt contenta d'anunciar-te el que serà el primer taller monogràfic del 2016, i és un taller que tenia moltíssimes ganes de fer, aprendre Cal-ligrafia!

TALLER DE CAL-LIGRAFIA AMB PINZELL A LLEIDA
+ Demo Especial amb Retoladors Tombow


T'agrada quan veus alguna cosa de cal.ligrafia a Pinterest però no saps com fer-ho? T'agradaria aprendre a fer cal.ligrafia amb pinzell i fer un cartell per a decorar? Doncs 23 de Gener a Lleida ho podràs aprendre!
En aquest taller aprendrem la tècnica de la cal.ligrafia amb pinzell des de l'inici, pas a pas, fent exercicis i resolent tots els dubtes que tinguis, per a què desprès puguis seguir creant a casa i aplicant-ho a tots els teus treballs i manualitats.
Amb la cal.ligrafia podràs fer moltíssimes coses, des de targetes del Project Life a postals, layouts cartells, invitacions, etiquetes, segells... 

A més a més, per complementar la jornada l'Alba ens farà un petit taller demostració de cal-ligrafia amb els retoladors Tombow, una eina súper divertida d'usar i amb la que pots aconseguir també uns resultats molt i molt xulos. T'animes? segueix llegint per saber més detalls...

DIA: 23 de gener del 2016
HORARI: de 9.30 a 13.00h
LLOC: Lleida. (el local concret t'ho diré pròximament)
PREU: 35€* (tots els materials inclosos)
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Laia Martínez, craftandartists@gmail.com, Tel. 660854459 (truca'm o envia Watsupp).

PLACES LIMITADES!!
 
* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.









Aprofito per recordar-te que si encara no saps que regalar o demanar als Reis, REGALAR EXPERIÈNCIES és una bona idea, com per exemple aquest de cal.ligrafia amb pinzell, o qualsevol altre que fem durant el 2016.
Per altra banda, també pots escollir una opció més oberta i simplement regalar una targeta regal amb la quantitat de diners que tu vulguis i la persona ho pot fer servir per gastar en tallers, en materials... o en qualsevol servei o producte de Craft and Artists, vàlid per tot el 2016.  


Compartir experiències amb els qui més estimes és un molt bon regal!! 

Pots comprar-ho directament per la botiga online (si només vols la targeta regal virtual marca a les despeses d'enviament ''entrega en mà'') o si ho prefereixes escriu-me i et facilitaré les dades de compte bancari perquè facis l'ingrés. Qualsevol dubte escriu-me!

I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...